RTS via Lines

Are you experiencing a problem? Maybe you can't get your scripts to do what you need, or are frustrated by a feature you just can't seem to get working? Let us know about it here and we will try our best to help you out!
CeeJay
Posts: 209
Joined: Sat Jan 26, 2013 9:56 am
Gender: None specified

RTS via Lines

Postby CeeJay » Sun Mar 11, 2018 7:17 am

I am trying to get a line trigger to activate a script in RTS using the RADIUS_TRIGGER special (ENABLE_TAGGED or DISABLE_TAGGED) for LINES.DDF. I've read the available docs and tried it numerous times but with no succes. I just don't get it. Is it broken?

Say, I want to make the DOOM line trigger #11 (exit level switch) activate a script (RTS), how would I go about accomplishing that?

User avatar
RUNSABER
Posts: 122
Joined: Sat Mar 14, 2015 3:10 pm
Gender: None specified

Re: RTS via Lines

Postby RUNSABER » Sun Mar 25, 2018 3:55 pm

- Public Repository for 3DGE 64.

User avatar
RUNSABER
Posts: 122
Joined: Sat Mar 14, 2015 3:10 pm
Gender: None specified

Re: RTS via Lines

Postby RUNSABER » Sun Mar 25, 2018 3:56 pm

Update, I've had trouble with this in previous experimentations, so I believe RTS 2.0 is broken
- Public Repository for 3DGE 64.

User avatar
Coraline
Site Admin
Posts: 747
Joined: Fri Jun 08, 2012 11:22 am
Gender: Female
Contact:

Re: RTS via Lines

Postby Coraline » Sun Mar 25, 2018 4:32 pm

\(סּںסּَ` )/ۜ

CeeJay
Posts: 209
Joined: Sat Jan 26, 2013 9:56 am
Gender: None specified

Re: RTS via Lines

Postby CeeJay » Mon Mar 26, 2018 8:47 pm



Return to “Support and Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests