3d

Remember it never hurts to ask, but you might not get it.

Moderators: andrewj, Corbin, Lobo

DooMXTerminator
Posts: 1
Joined: Tue 22 May 2012 3:46 am

3d

Postby DooMXTerminator » Tue 22 May 2012 3:48 am


User avatar
andrewj
Posts: 698
Joined: Sat 05 May 2007 11:22 am
Location: Tasmania

Postby andrewj » Tue 22 May 2012 3:05 pm


zZaRDoZz
Posts: 132
Joined: Mon 10 Aug 2009 1:15 am

Postby zZaRDoZz » Sat 26 May 2012 3:35 pm

Sorry if this kidnaps the thread, but I may have just got the 3d view driver IZ3D working ing edge thanks to titaniumgl. I don't have any 3d glasses at all so there's no way for me to be certain. All I can say is I'm getting 2 separate colors displaying when the driver is on, not to mention the test messages telling the user how to test the driver when I run EDGE. Admittedly, having to run one wrapper on top of another has to be the worst way to do things, Vavoom has a dedicated D3D driver if you wish to test that port.

Here's the links for both:





I don't know if all settings will work. I'll research it more later.

zZaRDoZz
Posts: 132
Joined: Mon 10 Aug 2009 1:15 am

Postby zZaRDoZz » Sun 27 May 2012 7:54 pm

Okay, I may not be getting stereo imagery in EDGE like I thought I was. It renders best in the setting called anaglyph, with blue/yellow offering the only split image that I can see. I don't see that split in the actual rendering though, just the test pic. I tried IZ3D with vavoom and that does provide a discernible split image when rendering in D3D mode.


Return to “Feature Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests