Dynamic COAL switch?

Remember it never hurts to ask, but you might not get it.

Moderators: andrewj, Corbin, Lobo

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
User avatar
Corbin
Posts: 657
Joined: Mon 09 Jul 2007 6:10 am
Location: vice city, california
Contact:

Dynamic COAL switch?

Postby Corbin » Sat 24 Apr 2010 4:26 am

I was wondering if it was possible to make a feature where you can "switch" out a COAL hud in real time? I know something was talked about along the lines of calling RTS to reference COAL or something, maybe this feature would be too time consuming to do.

Basically, a script would call in a level where it would just either load up a new COAL script, or could call new pieces of a script.

User avatar
Dartmerc
Posts: 570
Joined: Tue 21 Aug 2007 3:25 am
Location: Sydney
Contact:

Postby Dartmerc » Sun 25 Apr 2010 5:01 pm

Coal can read ammo values can't it?

User avatar
Liberation
Posts: 338
Joined: Mon 14 May 2007 4:36 pm
Location: England
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Postby Liberation » Mon 26 Apr 2010 4:45 pm

Im using an ammo type on avm to remember scripts and keys for when the HUB system is up and running.


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “Feature Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests